Een held op en naast het veld dankzij de Allianz Bonus Drive app.

Ben jij ook een held in het verkeer? Download de Allianz Bonus Drive app, test je
rijgedrag en scoor tot 50% korting op je autoverzekering Car Plan.

Download de app

Test je rijgedrag met de ALLIANZ Bonus Drive App.

Ben jij net zoals de spelers van RSCA benieuwd naar jouw rijgedrag? Download dan de Allianz Bonus Drive App.

RSC Anderlecht en Allianz willen samen het aantal verkeersongevallen verminderen. Daarom werken ze samen om de Allianz Bonus Drive app te promoten. De app helpt je om beter te anticiperen en defensiever te rijden. Maar dat is niet alles: goede bestuurders kunnen een korting scoren tot 50% op de autoverzekering Car Plan.

Download de app

Download in deApp Store Download opGoogle Play

De Duo's

Alexis Saelemaekers en David Steegen

James Lawrence en Moussa El Habchi

Elias Cobbaut en Jeanke De Bock

Allianz Bonus Drive - skills

Meer info over de Allianz Bonus Drive app

Je kan de Allianz Bonus Drive app gratis en vrijblijvend uitproberen. Maakt niet uit of je al klant bent of niet. Je hoeft je alleen te registreren met je e-mailadres. Na installatie detecteert de app automatisch wanneer je een autorit maakt en wordt er een rijscore berekend op basis van de volgende criteria: remmen, snelheid, tijdstip, locatie en telefoongebruik tijdens het rijden.

Je ziet meteen hoe goed je scoort voor elke autorit: de app toont bijvoorbeeld op een kaart waar je precies te bruusk geremd hebt. Dit maakt je rijgedrag inzichtelijk en spoort je aan om nog beter te rijden. Want hoe hoger je rijscore, hoe groter je korting.

Na 2 maanden loopt de proefperiode ten einde en wordt je rijscore bevroren in de app. Wil je die mooie korting scoren? Ga dan naar één van de onafhankelijke verzekeringsmakelaars om een autoverzekering met Allianz Bonus Drive af te sluiten. De makelaar zet je rijscore meteen om in de korting. Veel rijplezier!

Download in deApp Store Download opGoogle Play

Vragen over de app Allianz Bonus Drive? Bel onze klantendienst voor alle info en technische vragen: +32 (0) 2 214.77.78. We zijn alle werkdagen bereikbaar tussen 8u en 18u.